جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی

استاد حوزه گفت: امروز در خطبه‌های مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) خبری از اتفاقات غزه نیست؛ بلکه دغدغه مهم آنان تذکر به شستشوی پای نمازگزاران و... آنهاست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی صبح امروز در مراسم 8 شوال سالروز تخریب بارگاه ملکوتی ائمه بقیع(ع) در بیت آیت الله العظمی بروجردی برگزار شده ، بابیان  این که امروز بیش از 90 سال از تخریب قبور ائمه بقیع می گذرد، اظهار داشت: این افراد به غیر از بقیع، اماکن مقدس دیگری را نیز ویران کرده اند و جای نگرانی وجود دارد که در آینده خود پیامبر(ص) و وجود قبر ایشان را نیز زیر سوال ببرند.

*رگه های افکار تکفیری ها به زمان رسول الله(ص) بر می گردد

وی با اشاره به کشتار و تخریب تکفیری ها، ابراز داشت: یقینا این کارها به 90 سال پیش یا قرن دوازدهم زمان محمد بن عبدالوهاب یا قرن هشتم زمان ابن تیمیه و یا خوارج دوران امام علی(ع) بر نمی گردد؛ بلکه رگه های این افکار در زمان نبی مکرم اسلام(ص) نیز بوده است.

*تظاهرات صدها هزارنفری لندنی ها علیه صهیونیست ها و سکوت مسلمانان در مسجدالحرام

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جنایات امروز صهیونیستها، تکفیری ها و داعشی ها، خاطرنشان ساخت: بنده در ماه مبارک رمضان در لندن بوده و شاهد تظاهرات صدهزار نفری در این شهر علیه جنایات صهیونیست ها بوده ام؛ اما امروز در مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) صدایی شنیده نمی شود و  مایه خجالت است.

این کارشناس مذهبی افزود: امروز در خطبه های مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) خبری از اتفاقات غزه نیست؛ بلکه دغدغه مهم آنان تذکر به شستشوی پای نمازگزاران و بوی سیر دهان آنهاست.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی با اشاره به افکار خطرناک گروه های تکفیری و داعش، تصریح کرد: این گروه حتی امام علی(ع) را کافر می دانند و باید از این افکار ترسید.

وی با بیان این که امروز جنایات داعش تعجبی ندارد، گفت: اگر به مقدمه ابن تیمیه در کتاب منهاج السند نگاهی بیاندازید، خواهید دید که وی در این نوشتار جز نفرت و خشم علیه شیعه چیزی ننوشته و یهودی و مسیحی را بهتر از شیعه می داند و باید گفت که افکار داعش به همین شخص بر می گردد.

*مبلغان افکار تکفیری ها را به مردم بشناسانند

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به این که امروز عالم اسلام دچار مصیبت وجود چنین انسان ها و افکاری شده است، اظهار داشت: مبلغان باید در منابر خود حساب آنها را از سایر مسلمانان جدا ساخته و افکار و اعمال آنان را به مردم بشناسانند.

 


 



 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha